Φανούριος: “Το είπε ξεκάθαρα ο Χάμπος, είτε εξωτερικό, είτε Απόλλωνα”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ. του Απόλλωνα

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τους “γαλάζιους”, μίλησε σε σημερινές ρδιοφωνικές του δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο Ε.Τ εκθείασε την απόδοση του Χάμπου στον χθεσινό(30/1) αγώνα, άλλωστε ήταν κάτι που ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας χθες, Είπε ο Ζόρνιγκερ για Χάμπο και Πίττα, ενώ διευκρίνισε τα όσα ακούγονται για τον αρχηγό της ομάδας και τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Είναι μια υπερπολύτιμη νίκη. Έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και τον κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν ισοδύναμο παιχνίδι, προηγήθηκαμε, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί. Κέρδισε η ομάδα που έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, ήταν πιο τυχερή και είχε την ποιότητα στην επίθεση που λέγεται Πίττας και Ντιγκινί. Οι μικροί έχουνε δυναμώσει, ψαλιδίστηκε η διαφορά ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους».

Για τον Ντιγκινί: «Είναι εξαιρετικός όπως και ο Πίττας. Χθες κορυφαίος ήταν ο Χάμπος, έκανε το καλύτερο παιχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν πραγματικός ηγέτης, μαζί με τον Γιοβάνοβιτς που δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε. Προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια παρά τις απουσίες για να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να επιστρέψουν, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι».

Για το κατά πόσον ο Απόλλωνας είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, ακόμα τέσσερα στην πρώτη φάση και παιχνίδια έξι βαθμών. Αλίμονο αν προσεγγίζουμε την πορεία της ομάδας με το ίδιο σκεπτικό που έχουν οι στοιχηματικές εταιρείες».

Για τον Ονγκεντά και τον παίκτη που θα αποχωρήσει: «Είναι στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής. Επενδύουμε αρκετά στην ποιότητά του, γι’ αυτό τον αγοράσαμε. Δεν ήταν εύκολη περίπτωση, το παλέψαμε εδώ και 40 μέρες. Το καλό ήταν ότι δεν είχε διαρρεύσει το όνομά του. Προσπαθούσαμε να αποσπάσουμε τη συγκατάθεση της ομάδας του, ο ποδοσφαιριστής ήταν θετικός. Ο άνθρωπος που διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή έκανε εξαιρετική δουλειά».

Για το βάθος στο ρόστερ: «Πιστώνεται ο προπονητής για την αξιοποίηση του ρόστερ. Ο Φιλιώτης μπήκε και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές, είναι όλοι σε εγρήγορση, όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες. Χθες είχαμε εκτός οκτώ ποδοσφαιριστές».

Για τον Αυλωνίτη: «Δείχνει να έχει προσωπικότητα. Δεν θα είναι δύσκολη η προσαρμογή του. Δεν είναι ποδοσφαιριστής που τον αγχώνει η παρουσία του σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους».

Για τα αγωνιστικά: «Βουκασίν, Νταμπό, Αλεσάμι και Μαλεκκίδης σίγουρα θα είναι εκτός».

Για το κατά πόσον θα αποχωρήσει ο Μάρκοβιτς: «Θα ενημερώσουμε το απόγευμα».

Για το μεταγραφικό πλάνο του Γενάρη: «Ακριβώς αυτοί ήταν οι στόχοι μας. Οι τρεις παίκτες που ήρθαν συν τον Ντιγκινί είναι ποδοσφαιριστές που θα μας δώσουν σημαντικές βοήθειες μέχρι το τέλος της περιόδου».

Για το κατά πόσον ο Απόλλωνας θα παλέψει για τον τίτλο με τον ΑΠΟΕΛ, όπως είπε σε συνέντευξή του ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς: «Βαθμολογικά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει καμία μεγάλη ομάδα».

Για το θέμα της ανανέωσης του Χάμπου: «Εξέφρασε την επιθυμία να κυνηγήσει το όνειρο στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να γνωρίζω την σκέψη του κάθε ποδοσφαιριστή, σε 2-3 μέρες μπορεί να έρθει να μας πει ότι θέλει να μείνει. Ποτέ δεν χάλασε ποτέ η σχέση του με την ομάδα. Έχει απωθημένο το εξωτερικό, αυτή τη στιγμή παίζει ως αρχηγός. Το είπε ξεκάθαρα ότι είναι ή εξωτερικό ή Απόλλων, δεν υπάρχει άλλη ομάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy