Παπαδόπουλος: “Πάμε για τη νίκη – Ελπίζουμε πριν τα μεσάνυκτα να ανακοινώσουμε μεταγραφές”

Σημερινές(31/10 δηλώσεις του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου του Άρη

Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», για τα δεδομένα ενόψει του ντέρμπι σήμερα(31/1) με την ΑΕΛ αλλά και τις μεταγραφές.

Αναλυτικά:

Για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως ήταν τα προηγούμενα όπως είναι και τα επόμενα, με την διαφορά ότι αυτό το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, παίζουμε με μια ομάδα της Λεμεσού, είναι ένα παιχνίδι δύσκολο καθώς η ΑΕΛ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, δεν μας παραπλανάει καθόλου αυτό, γνωρίζουμε ότι είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, θα είναι ντέρμπι. Από την άλλη ο στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα μας κρατήσουν στα ψηλά, έχουμε προετοιμαστεί καλά, αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά προβλήματα είχαμε τις τελευταίες βδομάδες με τις πολλές απουσίες, αυτή ήταν μια βδομάδα η οποία κύλησε πολύ καλά. Με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε ποδοσφαιριστές που ήταν στην 11αδα με μια-δυο προπονήσεις, είχαμε γεμάτη βδομάδα προπονήσεων, τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Για το αγωνιστικό: «Έχει πολλές βδομάδες να έχουμε τόσες λίγες απουσίες. Εκτός είναι ο Πακέ γιατί γέννησε η σύζυγός του, ο Ιωσηφίδης και ο Γιαγκό που είναι στο Κόπα Άφρικα. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι. Θα αποφασίσει ο προπονητής ποιοι θα είναι στη 11άδα και ποιοι θα είναι δίπλα του στον πάγκο. Και ο Γιαμπλόνσκι είναι έτοιμος, έκανε προπονήσεις, θα δείξει πόσο είναι έτοιμος και πόσο έχει προσαρμοστεί».

Για τα μεταγραφικά και αν θα περιμένουμε κάτι: «Να περιμένετε γιατί όχι, είχαμε πει ότι οι προθέσεις μας είναι να κάνουμε μεταγραφές, δεν βιαστήκαμε πήραμε τον χρόνο μας, είμαστε σε επαφές με ποδοσφαιριστές, ακόμη δεν έχει κλείσει κάτι. Ελπίζω αυτό να γίνει πριν τα μεσάνυχτα για να ανακοινώσουμε αύριο μεταγραφή ή και μεταγραφές. Αν όλα πάνε καλά γιατί όχι».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν έχει καμία από τις 12 ομάδες που δεν έχει κίνητρο. Είτε για παραμονή είτε για πρωτάθλημα, και η ΑΕΛ έχει τους δικούς της στόχους θέλει να προλάβει να μπει στην εξάδα, και εμείς θέλουμε να μείνουμε στα ψηλά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα, για εμάς τα πολύ δύσκολα που είναι παραδοσιακές δυνάμεις ξεκίνησαν με τον ΑΠΟΕΛ. Θυμίζω ότι έχουμε την ΑΕΚ και την Ανόρθωση εκτός, Ομόνοια εντός και Πάφο εκτός. Ο βαθμός δυσκολίας είναι στο μέγιστο. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε σε αυτή την φάση, να δούμε τι έχουμε καταφέρει και να θέσουμε τον όποιο στόχο μπορούμε να κυνηγήσουμε και θεωρούμε ρεαλιστικό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy