Καταγγέλλει συγκάλυψη από ελληνικές και κυπριακές Αρχές, ο Γκιώνης

Συγκάλυψη από τις ελληνικές και κυπριακές Αρχές για την εμπλοκή Κυπρίων σε κύκλωμα μαστροπείας -σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος είπε δημόσια-  καταγγέλλει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης

Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, πως με βάση τα όσα αναφέρθηκαν από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου, από τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές στην Ελλάδα δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο που να σχετίζεται με οποιοδήποτε κύκλωμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, η αντίδραση του ακτιβιστή ήταν έντονη.

Συγκεκριμένα παραθέτοντας την ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε πως: Οι ελληνικές αρχές με την βοήθεια των κυπριακών αρχών προσπαθούν να συγκαλύψουν για μια ακόμη φορά το έγκλημα. Ο λαός της Κύπρου γνωρίζει και είμαι σίγουρος ότι δεν θα το αφήσει έτσι.

Διαβάστε επίσης: “Βόμβες” Γκιώνη για κύκλωμα πορνογραφίας με εμπλοκή Κυπρίων πολιτικών

Σημείωσε επίσης πως. «και ο πατέρας της Τοπαλούδης  βγήκε και είπε ότι η κόρη του βιάστηκε με τον ίδιο τρόπο που βιάστηκε η Γεωργία στην Θεσσαλονίκη και τότε οι αρχές τον έδιωξαν. Έτσι καταγγέλλουν και κοπέλες σε Αθήνα και Κύπρο και οι κάτοικοι είναι μάρτυρες όταν τις μάζευαν από τα τμήματα».

Τέλος κάλεσε τον κόσμο να μιλήσει. «Μιλήστε είναι η μοναδική ευκαιρία να πετύχουμε κάτι τόσο μεγάλο. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες από το εξωτερικό. Ότι και να κάνουν θα έρθει βοήθεια από άλλες χώρες και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία αναμένει την επιστολή με τα στοιχεία που αναφέρει ότι κατέχει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

Ο Ηλίας Γκιώνης σε δηλώσεις του στο ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή διαβεβαίωσε ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Αστυνομία Κύπρου και βρισκόταν σε πλήρη συνεννόηση με τον δικηγόρου ο οποίος θα απέστελλε τα στοιχεία με email, κάτι το οποίο ακόμη να συμβεί.

Πηγή: sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy