Πήρε την πρόκριση με μάγκικη ανατροπή η Ρεάλ!

Κράτησε το καλό για το τέλος η Ρεάλ. Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου για τη «βασίλισσα», η οποία ανέτρεψε την Έλτσε στην παράταση με Ίσκο και Αζάρ, παίζοντας με δέκα (1-2)

Θρίλερ στο Έλτσε με happy end για τη Ρεάλ. Η ομάδα του Αντσελότι επικράτησε 2-1 της ομώνυμης ομάδας, κάνοντας την ανατροπή στην παράταση με δέκα παίκτες και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Με Ίσκο (108’) και Αζάρ (115’) να βγάζουν το φίδι από την τρύπα.

Η κανονική διάρκεια έληξε 0-0 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο εξτρά μισάωρο, όπου η κατάσταση έγινε πολύ ζόρικη για τη «βασίλισσα». Αφού έμεινε με δέκα παίκτες στο 102’, λόγω άδικης αποβολής του Μαρσέλο, ο οποίος έδιωξε την μπάλα προ του Μορέντε, ο οποίος έβγαινε φάτσα με τον Λούνιν. VAR δεν υπάρχει αυτήν τη φάση της διοργάνωσης και το λάθος δεν διορθώθηκε.

Στο φάουλ, το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι για τη συγκεκριμένη φάση, ο Βερδού άνοιξε το σκορ στο 103’ με τυχερό γκολ, καθώς η μπάλα βρήκε αρχικά στο τείχος και στη συνέχεια στο δεύτερό του σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Θεμπάγιος και κατέληξε στα δίχτυα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy