“Βόμβα”: Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor που κατηγορείται για παρενόχληση 16χρονης

Υπάρχουν δύο καταγγελίες εις βάρος του του συγκεκριμένου ατόμου

Αναστάτωση έχει προκληθεί από χθες(18/1), μετά το ρεπορτάζ της Τατιάνας Στεφανίδου για παίκτη ελληνικού ριάλιτι που έχει δεχτεί μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης.

Το αρχικό ρεπορτάζ, ωστόσο, δεν προδιέθετε πως αυτός ο παίκτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, στο ριάλιτι που συζητιέται φέτος περισσότερο από κάθε άλλο. Την αποκάλυψη του ονόματός του έκανε σήμερα το πρωί η εφημερίδα Espresso με πρωτοσέλιδο – φωτιά.

Όπως διαβάζουμε, πρόκειται για τον παίκτη του Survivor Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος σύμφωνα με το protothema.gr και την Espresso έχει εις βάρος του μήνυση από 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να έλαβε χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο σε επαρχιακή πόλη της Θεσσαλίας.

Η δικηγόρος του θύματος ανέλυσε ότι ο Κατσαούνης προέβη σε ασελγείς πράξεις ενώ είχε συναντήσει με φιλικές προθέσεις την κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης κατηγορείται ότι θώπευσε την κοπέλα στους μηρούς, στα γεννητικά όργανα και τους γλουτούς δίχως τη συγκατάθεσή της. Εκείνη αποχώρησε άμεσα, επέστρεψε σπίτι της και μετέφερε στους γονείς της όσα συνέβησαν.

Το επόμενο κιόλας πρωί, απευθύνθηκαν στην κ. Μαρία Γαλλιού, τη δικηγόρο τους, και κατετέθη μήνυση στις Αρχές για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Κατσαούνης έχει εις βάρος του ακόμα μια περίπτωση καταγγελίας για παρενόχληση. Ο παίκτης δεν είχε ενημερώσει γι’ αυτές τις υποθέσεις την παραγωγή του Survivor και όσο το θέμα παίρνει έκταση, τόσο πιο κοντά θα είναι στην αναγκαστική αποχώρηση του από το ριάλιτι.

Έσκασε η βόμβα: Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor που μηνύθηκε κατηγορείται για παρενόχληση 16χρονης (Pic)

Πηγή: dailymedia.com.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy