Πρώτη νίκη για Κ14, 5 στα 5 για Κ16

Τα αποτελέσματα των τμημάτων του Απόλλωνα

Την 5η αγωνιστική είχαμε στο πρωτάθλημα Παίδων της Ανώτατης κατηγορίας χθες(15/1) και οι ομάδες του Απόλλωνα είχαν να αντιμετωπίσουν την Αγία Νάπα. Ο απολογισμός ήταν δύο νίκες, με την πρώτη για την Κ14, ενώ η Κ16 έχει το απόλυτο με 5 στα 5 και μια ισοπαλία. Ο αγώνας της Κ15 θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δήλωσε κώλυμα να κατεβεί στον αγώνα.

Αναλυτικά:

 

Κ14: Εντός έδρας νίκη με 1-0. Το γκολ ήρθε με αυτογκόλ στο 4΄. Η ομάδα βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, μετρώντας μια νίκη και τέσσερις ήττες. Σκόραρε 2 γκολ, ενώ δέχθηκε 11.

Κ15: Ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας της αντίπαλης ομάδας και θα κριθεί η έκβασή του στον αθλητικό δικαστή. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες και μια ήττα. Έχει σκοράρει 4 γκολ, ενώ δέχθηκε 3.

Κ16: Εκτός έδρας νίκη με 3-2. Σκόρερ οι Σιημητράς(35΄και 48΄) και Στυλιανού(64΄). Σε 5 αγωνιστικές έχει 15 βαθμούς έχοντας το απόλυτο των νικών. Βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Σκόραρε 12 γκολ, ενώ δέχθηκε 5.

Κ17: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1. Μετρά μέχρι στιγμής δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας 2 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Σκόραρε 3 γκολ, ενώ δέχθηκε 9.

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy