Άρης… στην κορυφή με ρεκόρ και εκεί θα μείνει!!!

"Όνειρο ζω μην μεν ξυπνάτε, αφήστε με να το ζήσω κι αυτό..." λέει ένα λαϊκό άσμα, το οποίο ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Άρη. Η "ελαφρά ταξιαρχία" τρελαίνει κόσμο...

Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα… και ο Άρης του Λιάσου Λουκά βρίσκεται στην κορυφή όπου και θα μείνει μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, ανεξαρτήτου των άλλων αποτελεσμάτων.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” φαίνεται να έχει κλειδώσει την 6άδα. Ενώ σίγουρο πρέπει να θεωρείται αν συνεχίσει έτσι και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από εκεί και πέρα ο Άρη δικαιούται να πιστεύει στο όνειρο. Βρίσκεται στην κορυφή με 33 βαθμούς μετά από 17 αγωνιστικές. Έχοντας μάλιστα την καλύτερη άμυνα, με 11 γκολ παθητικό. Επίσης έχει 10 νίκες στο πρωτάθλημα, περισσότερες από κάθ’ άλλη ομάδα.

Ότι και να συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά θα περάσει τουλάχιστον μια ολόκληρη εβδομάδα στην κορυφή.

Οι φίλοι του Άρη το πιστεύουν και το έδειξαν μετά το τέλος του χθεσινού (14/1) αγώνα και την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Δόξα, φωνάζοντας και ζητώντας το πρωτάθλημα.

Τα χθεσινά (14/1) αποτελέσματα:

Άρης – Δόξα 1-0

ΠΑΕΕΚ – ΑΕΚ 2-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Μετά τα πρώτα 2 παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής):

Η συνέχεια της αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022   
17:00 Ολυμπιακός – Πάφος FC  (Cytavision)
19:00 Εθνικός Άχνας – ΑΠΟΕΛ  (Cytavision)
Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022    
16:00 Ανόρθωση – ΑΕΛ (Cablenet)
19:00 Απόλλων – Ομόνοια (Cytavision)

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy