Ο 16χρονος που πήρε συμμετοχή στην Α΄κατηγορία

Ivano Chavdarov Pankov μπήκε ως αλλαγή και κατέγραψε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στην Α΄ κατηγορία με τη φανέλα του Άρη

Στο 90 του αγώνα του Άρη με τη Δόξα ο προπονητής του Άρη έριξε στον αγώνα τον δεκαεξάχρονο Ivano Chavdarov Pankov στη θέση του Μπαμπίκα.

Ο νεαρός Pankov πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα του Άρη στην Α΄ κατηγορία, κάτι που θα θυμάται για πολύ καιρό. Είναι ένας εξελίξιμος νεαρός ο οποίος αν και μόλις 16 χρονών, γεννήθηκε στις 12/11/2005, είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων Κ19 του Άρη, με την οποία μετρά 12 συμμετοχές, ενώ έχει φέτος και τρεις συμμετοχές με την ομάδα Παίδων Κ17 του Άρη, πετυχαίνοντας και τρία γκολ.

Το σημερινό(14/1) παιχνίδι του Άρη κόντρα στη Δόξα θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό του νεαρού, με την ιστοσελίδα μας να του εύχεται ότι καλύτερο και εις ανώτερα. Είναι πολύ καλό να βλέπουμε νεαρά παιδιά να παίρνουν συμμετοχές σε τέτοιες ηλικίες στην εποχή των ξένων ποδοσφαιριστών που ζούμε και παρακολουθούμε!

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy