ΘΥΡΑ 1: “Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα σ´αυτο το καλοστημένο κουκλοθέατρο που ονομάζεται κυπριακό ποδόσφαιρο”

Τοποθέτηση οργανωμένων Απόλλωνα

Τοποθέτηση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα σχετικά με τα όσα λαμβάνουν χωρά τις τελευταίες ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρακολουθούμε στενά τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα και μόνο εντυπωσιασμένοι δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε. Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα σ´αυτο το καλοστημένο κουκλοθέατρο που ονομάζεται κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να πούμε πολλά ούτε να αναλύσουμε καταστάσεις, αυτό που θα πούμε μόνο είναι το εξής. Τίποτα δεν μένει κρυφό πλέον, αργά η γρήγορα όλα τα σκάνδαλα που κάποιοι κάνουν εδώ και χρόνια αμαυρώνοντας όχι μόνο τον κυπριακό αθλητισμό αλλά και ολόκληρο το νησί βρίσκουν το φως της δημοσιότητας, απλά αυτοί η γνωστοί άγνωστοι βρίσκουν τον τρόπο να τα κουκουλώνουν και τα κλείνουν στο κάτω συρτάρι κρυμμένα καλά.

Υ.Γ. Εάν αυτοί που πρέπει κάνουν για μια φορά σωστά την δουλειά τους θα δούμε ρε λαμόγια ποιοι θέλουν να κερδίζουν στο γήπεδο και ποιοι όχι!

Υ.Γ. Καραπατάκη @@@@@@@@@@@

Υ.Γ. Ομαδούλα της σειράς σύντομα θα επιστρέψεις εκεί που σου αξίζει!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy