Μόνο τότε θα γίνει το ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ

Απόλλων και ΑΕΛ θα περάσουν αύριο(3/1) από εξέταση PCR

Από μια λεπτή κλωστή κρέμεται η τύχη για τη διεξαγωγή του ντέρμπι του Απόλλωνα με την ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένο για αύριο(3/1) Δευτέρα.

Το πρόβλημα βέβαια γνωστό και δεν είναι άλλο από τα κρούσματα κορωνοιού που ανακοινώθηκαν από τις δύο ομάδες. Μέχρι στιγμής τα δεδομένα έχουν ως εξής. Ο Απόλλωνας έχει τέσσερα κρούσματα ποδοσφαιριστών με τα τρία εξ αυτών να είναι του καταλόγου Α΄ και ένα στο Β΄, ενώ στην ΑΕΛ, που ανακοίνωσε δύο, το ένα εξ αυτών είναι του καταλόγου Α΄.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκόμισε η ιστοσελίδα μας, αύριο(3/1) πρωί και οι δύο ομάδες θα περάσουν αμφότερες από έλεγχο PCR και αναλόγως αποτελεσμάτων θα κριθεί και διεξαγωγή του αγώνα. Λογικά οι εξετάσεις PCR θα γίνουν το πρωινό, αφού στις 19:00 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας.

Οψόμεθα λοιπόν τι θα καταδείξει ο έλεγχος με τις πιθανότητες αναβολής του αγώνα να είναι πολύ περισσότερες. Εις αύριον τα σπουδαία λοιπόν! Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν αν δεν προκύψουν κι άλλα κρούσματα απόψε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy