Έφτασε Θεσσαλονίκη και σηκώνει… μανίκια για τον ΠΑΟΚ ο Μπότο

Κάτοικος Θεσσαλονίκης από σήμερα ο Ζοσέ Μπότο, καθώς ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (28/12) ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, καθώς ο Πορτογάλος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και εκεί τον υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος.

Ο πρώην ιθύνων νους της Σαχτάρ Ντόνετσκ ετοιμάζεται πλέον να ανοίξει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και από αύριο, Τετάρτη (29/12), αναμένεται να έχει και την πρώτη του γνωριμία με τα στελέχη της ΠΑΕ, ακόμα και τον προπονητή της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Επιπλέον, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, αναμένεται το απόγευμα να επισκεφτεί το αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, ώστε να δει και από κοντά τις εγκαταστάσεις, ενώ θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy