10ετής απαγόρευση εισόδου σε όσους κάνουν ρατσιστικές επιθέσεις μέσω διαδικτύου

Οι Άγγλοι θέλουν να εξαλείψουν τα φαινόμενα ρατσιστικών επιθέσεων στα γήπεδα και αναμένεται να περάσει νέος σκληρός νόμος για όσα γίνονται μέσω του διαδικτύου

Σκληρά μέτρα παίρνει η αγγλική κυβέρνηση με σκοπό να περιορίσει τα φαινόμενα ρατσιστικών επιθέσεων στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να περάσει νέος σκληρός νόμος εντός των ερχόμενων ημέρων για τα ρατσιστικά σχόλια και τις επιθέσεις που γίνονται στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου μέσα από το διαδίκτυο. Κάπως έτσι, όσοι γίνονται αντιληπτοί θα τους επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τουλάχιστον 10 χρόνια!

Αφορμή στάθηκε η ρατσιστική επίθεση στους παίκτες της εθνικής Αγγλίας μετά τον χαμένο τελικό του Euro απέναντι στην Αγγλία, αλλά και για τα αρκετά φαινόμενα που έχουν εμφανιστεί την τελευταία διετία στα γήπεδα της χώρας.

Από την 1η Αυγούστου και έπειτα, σε Αγγλία και Ουαλία έχει απαγορευτεί η είσοδος σε 1359 οπαδούς σε όλες τις κατηγορίες λόγω ρατσιστικών επιθέσεων, με τον Μπόρις Τζόνσον να θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτά τα απαράδεκτα συμβάντα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy