Γιατρός δέχθηκε κίτρινη όταν μπήκε στο γήπεδο για πρώτες βοήθειες σε παίκτη (video)

Στο ντέρμπι μεταξύ Ανκαρασπόρ και Άνκαρα Κετσιερενγκιουτζιού ο γιατρός της πρώτης δέχθηκε... κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για πρώτες βοήθειες σε παίκτη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο ντέρμπι της Άγκυρας μεταξύ Ανκαρασπόρ και Άνκαρα Κετσιερενγκιουτζιού για τη 18η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο Μεχμέτ Ουτσάρ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού. Ο γιατρός της Ανκαρασπόρ μπήκε στο γήπεδο και πήγε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.

Ο Εμρέ Καργκίν δεν είχε κάνει νόημα να μπει στο γήπεδο και γι’ αυτό όταν ο γιατρός πλησίασε στον πεσμένο παίκτη, ο διαιτητής τον επέπληξε, του έδειξε κίτρινη κάρτα και τον έδιωξε!

Τελικά, ο Ουτσάρ δεν κατάφερε να συνεχίσει, αντικαταστάθηκε από τον Εγκμπολί Αριγίμπι (πρώην του Παναιτωλικού) και η Ανκαρασπόρ κράτησε το 2-1 υπέρ της, παραμένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την αντίπαλό της στη ζώνη του υποβιβασμού.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy