ΕΝΥ: Παρελθόν ο Φίλιππος, αναλαμβάνει ο Παντελής Δημητρίου

Αποχωρεί τον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα ο Φίλιππος Φιλίππου, μετά από 10 αγωνιστικές. Την θέση στο πάγκο της ομάδας του Ύψωνα θα πάρει ο Παντελής Δημητρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lemesosinsports.com, ο ΕΝΥ προχώρησε στην λύση της συνεργασίας του με το μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Φίλιππο Φιλίππου.

Ενώ όπως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Παντελής Δημητρίου. Ο οποίος στο παρελθόν κάθισε στον πάγκο της Καρμιώτισσας.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΝΥ για την αποδέσμευση του Φιλίππου:

Το Σωματείο μας Ε.Ν.Υ Διγενή Ύψωνα και ο προπονητής Φίλιππος Φιλίππου  ήρθαμε σήμερα 6/12/2021 σε κοινή συναινέση διακοπή της συνεργασία μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Υ Διγενή Ύψωνα θέλει να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος Προπονητή της ομάδας μας κ. Φίλιππο Φιλίππου  για την προσφορά του στο Σωματείο μας, και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο επόμενο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας όσο και της προσωπικής του ζωής.

Με Εκτίμηση

Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ν.Υ Διγενή Ύψωνα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy