Σε “Lockdown”… η ΑΕΛ

Νέα ήττα για την ΑΕΛ του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Ο προβληματισμός παραμένει και αυξάνεται. Να σώσει ό,τι και αν σώζετε

Πες το ψυχολογία, πες το έλλειψη ποιότητας, πες το έλλειψη συγκέντρωση, όπως και να το πεις η ΑΕΛ βρίσκεται σε “Lockdown”, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο… ποδοσφαιρικό “Lockdown”.

Η ομάδα χρειάζεται ξεκλείδωμα κατεπειγώντος. Μαζί με την σημερινή (5/12) εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια, οι “γαλαζοκίτρινοι” έφτασαν τα 6 παιχνίδια χωρίς να πάρουν την νίκη. Και αν ήταν μόνο αυτό… στα τελευταία 5 ούτε η ΑΕΛ έμεινε και χωρίς γκολ.

Το ότι έχει να κερδίσει από τις 17 Οκτωβρίου από μόνο του λέει πάρα πολλά. Δύο σχεδόν μήνες χωρίς νίκη, για την ΑΕΛ και ενάμιση μήνας χωρίς να βρει δίκτυα.

Για να βάλεις γκολ πρέπει να δημιουργήσεις ευκαιρίες (ικανές για να βάλεις γκολ), κάτι που οι “γαλαζοκίτρινοι” δεν κάνουν στα παιχνίδια τους, στο βαθμό που πρέπει. Για να δημιουργήσεις θα πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό, κάτι που οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχουν μέσα στα παιχνίδια τους. Και σε όλα αυτά έρχεται και κουμπώνει… η ποιότητα. Η φετινή ΑΕΛ δείχνει να μην έχει την ποιότητα,(με το δείγμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα) που θα έπρεπε για να κυνηγήσει τους στόχους της.

Προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας υπάρχει και μάλιστα έντονος. Από τον Ανδρέα Σοφοκλέους μέχρι και τον τελευταίο ΑΕΛίστα. Αυτό που έχουν να πράξουν άπαντες στο οικοδόμημα της ομάδας είναι να προσπαθήσουν να σώσουν ό,τι και αν σώζετε. Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Πάφο και Ολυμπιακό είναι κομβικά και συνάμα ευκαιρία για να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ρεαλιστικός στόχος αυτή την στιγμή για την ΑΕΛ, είναι η είσοδος της στην πρώτη 6άδα και μετά βλέπουμε… Ντούσαν Κέρκεζ και ποδοσφαιριστές πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους. Έχουν πολύ δουλειά, για να καταφέρει η ομάδα να βγει από το ποδοσφαιρικό “Lockdown” που βρίσκεται.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy