Χάρης Ευριπίδου: “Αποδείξαμε ό,τι είμαστε εδώ – Πάμε για άνοδο και Πρωτάθλημα” (video)

Δηλώσεις Χάρη Ευριπίδου στην κάμερα του Lemesosinsports.com, μετά την σημερινή (4/12) μεγάλη εντός έδρας νίκη της ΑΕΖ επί της ΑΠΕΠ, με 4-2

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ζακακίου μίλησε για την σημαντική νίκη επί της επί της ΑΠΕΠ, την δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, τους στόχους της ΑΕΖ, αλλά και τους προσωπικούς του.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για την νίκη: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως ξεκίνησε. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για τους 3 βαθμούς. Τα καταφέραμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για τους στόχους της ΑΕΖ: “Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος στην Β’ Κατηγορία και το πρωτάθλημα. Η ομάδα απέδειξε ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, παρά τα κακά αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος, ό,τι είμαστε εδώ και πάμε για την άνοδο και το πρωτάθλημα”.

Για την συνέχεια και τα παιχνίδια που έρχονται: “Θα δουλέψουμε σκληρά για πάμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια με ΜΕΑΠ και ΕΝΥ.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Να κάνω μια γεμάτη χρόνια με την ΑΕΖ. Και του χρόνου στην Β’ Κατηγορία μαζί με την ομάδα για άλλα περισσότερα.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Χάρη Ευριπίδου:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy