Ο κορονοϊός “κτύπησε” την Bundesliga

Η Ντόρτμουντ ακύρωσε τα εισιτήρια του ντέρμπι με την Μπάγερν

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τα 67.000 εισιτήρια που είχαν πωληθεί για το μεγάλο ντέρμπι του γερμανικού πρωταθλήματος με την Μπάγερν, που θα γίνει το Σάββατο (4/12), εν αναμονή των νέων περιορισμών που αναμένεται να ανακοινώσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, στο πλαίσιο των μέτρων καταπολέμησης του κορονοϊού. Όπως διευκρίνισε ο σύλλογος της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, το ματς ήταν ήδη sold-out, ενώ οι κάτοχοι των ακυρωμένων εισιτηρίων θα λάβουν πίσω τα χρήματα που έδωσαν.

Ηδη κάποιες κρατιδιακές κυβερνήσεις, όπως της Βαυαρίας και της Σαξονίας, έχουν αποφασίσει να απαγορεύσουν την παρουσία φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, καθώς η Γερμανία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα φονικό τέταρτο κύμα της πανδημίας. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μετά από διάσκεψη με τους επικεφαλής των ομόσπονδων κρατιδίων, αναμένεται να αποφασίσει αύριο αν το μέτρο αυτό θα επεκταθεί στο σύνολο της χώρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy