Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΛ – Το τελευταίο λόγο τον έχει ο Σοφοκλέους

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα (2-0) από την ΑΕΚ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προέδρου της ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους

Μετά την 5η ανεπιτυχή προσπάθεια να επανέλθει στις νίκες και μένοντας για τέταρτο παιχνίδι χωρίς γκολ, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, στην διάσκεψη μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στο Τσίρειο, μίλησε ξεκάθαρα για αποχώρηση του από τον “γαλαζοκίτρινο” πάγκο.

Οι δηλώσεις Ντούσαν Κέρκεζ μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Όπως δήλωσε θα ζητήσει συνάντηση σήμερα (29/11) με τον Ανδρέα Σοφοκλέους και αν χρειαστεί να αποχωρήσει για να αλλάξει η κατάσταση θα το πράξει. Με λίγα λόγια ο Βόσνιος τεχνικός άνοιξε από μόνος του την πόρτα εξόδου. Πλέον το τελευταίο λόγο το έχει ο πρόεδρος της ΑΕΛ, του οποίου η οποία απόφαση θα κρίνει το μέλλον του Κέρκεζ.

Η αλήθεια είναι ό,τι το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ΑΕΛ δεν περνούν και το καλύτερο τους φεγγάρι. Κάποια προβλήματα, όχι αναγκαία αγωνιστικά, έφτασαν εδώ την κατάσταση.

Οι εξελίξεις τρέχουν και σίγουρα αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένα μεγάλο ηλεκτροσόκ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy