Πίσω σε απόδοση, πίσω στο σκορ…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΗΣ 2-0

Καλά ξεκίνησε ο Άρης τον αγώνα και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Στεπίνσκι να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά η μπάλα δεν έφτασε στα δίκτυα. Μετά το 15λεπτό η απόδοση του Άρη έπεσε με αποτέλεσμα η Ομόνοια να βγαίνει μπροστά και να απειλεί. Αυτή η πίεση της Ομόνοια έφερε ένα πέναλτι, με τον Τσέποβιτς να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει όμως τα σουτ που επιχειρούσε δεν ήταν εύστοχα, ενώ ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ αργός. Δύο λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λέζιακς εκτέλεσε ένα απευθείας φάουλ, ο Βάνα απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Λανγκ έκανε το 2-0 για την Ομόνοια.

Ο Άρης θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό αν θέλει να πάρει κάτι από τον αγώνα, αφού είναι πίσω στο σκορ, αλλά και πίσω από απόδοση προηγούμενων αγώνων.

Κίτρινες: Παπουλής /

Ομόνοια: Ουζόχο, Λέζιακς, Σέχου, Γιούστε (20’Λανγκ), Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Μιξ, Τζιωνής, Λοΐζου, Παπουλής, Τσέποβιτς.

Αναπληρωματικοί: Παναγή, Κυριακίδης, Λανγκ, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ζαχαρίου, Μποτεάκ, Ατιέμγουεν, Ντούρις, Κακουλλής.

 

Αρης: Βανά, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Καζού, Φράγκος, Γιαγκό, Κβάσουκ, Σίλντενφελντ, Ρονκάλια, Μπαμπίκα, Σιμιόν.

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Λόπες, Ραντούτ, Μπράουν, Σικόρσκι, Ντελμίρο, Ανδρέου, Πακέ, Ελευθερίου, Πατσέκο, Ματθαίου, Ιωσηφίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy