ΑΕΛ: Αγνοεί τη νίκη εδώ και ένα μηνα

Τελευταία νίκη της ΑΕΛ στις 17/10 κόντρα στην Ανόρθωση. Πάει καιρός να γευτεί την επιτυχία. Μοναδικό ζητούμενο σήμερα (21/11) κόντρα στην Δόξα να επιστρέψει στις επιτυχίες

Είναι αλήθεια ό,τι στην ΑΕΛ περνούν μια μίνι αγωνιστική κρίση, αφού η ομάδα αγνοεί την “γεύση” της νίκη ένα μήνα και τέσσερις μέρες.

Τελευταία νίκη επί της Ανόρθωσης, στο Τσίρειο, με 2-1, στις 17/10. Από ‘κει και πέρα μετρά μια ισοπαλία, εκτός έδρας με τον Εθνικό (23/10) και δυο σερί ήττες από Άρη εντός (1-0, 30/10) και ΑΠΟΕΛ εκτός (3-0, 6/11).

Αυτό το αρνητικό σερί που την έφερε χαμηλά στην βαθμολογία, θέλει να ανατρέψει στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Δόξα. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, αφού ακολουθούν δύο διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ και Ομόνοια.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική θα είναι μια ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Δόξα. Σίγουρα θα δώσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy