Με Βόλο ο Παναθηναϊκός – Με ομάδες SL2 οι Ολυμπιακός-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου

Αντιμέτωπος με τον Βόλο θα έρθει ο Παναθηναϊκός στους «16» του Κυπέλλου. Αντιπάλους από τη Super League 2 θα έχουν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με το Άρης-ΟΦΗ να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Χωρίς ντέρμπι και με τον Παναθηναϊκό να έχει θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο από τους «μεγάλους» θα είναι η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Έπειτα από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ, προέκυψε ως αντίπαλος των «πράσινων» ο Βόλος.

Αντίθετα, οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρουν μπροστά τους ομάδες από τη Super League 2, με τους Πειραιώτες ν’ αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό, την «Ένωση» να τίθεται αντιμέτωπη με την Κηφισιά και τους Θεσσαλονικείς να έχουν ως εμπόδιο την ΑΕΛ.

Όσο για τα υπόλοιπα ζευγάρια, ξεχωρίζει το Άρης-ΟΦΗ, ενώ το Άγιος Νικόλαος-Αναγέννηση Καρδίτσας εγγυάται ότι θα υπάρχει τουλάχιστον μια ομάδα της χαμηλότερης κατηγορίας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιχνίδια θα είναι διπλά, με τους πρώτους αγώνες να διεξάγονται το τριήμερο από 30/11 έως 2/12 και τις ρεβάνς να είναι ορισμένες για το διάστημα 21-22-23/12.

Παράλληλα, θα ισχύσει το εκτός έδρας γκολ, ενώ απ’ αυτή τη φάση θα υπάρχει χρήση VAR και όποιες ομάδες δεν διαθέτουν τη σχετική υποδομή στα γήπεδά τους, θα δώσουν τα ματς στις δεύτερες έδρες που έχουν δηλώσει.

Αναλυτικά τα ζευγάρια

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
Άρης-ΟΦΗ
ΑΕΚ-Κηφισιά
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Βόλος
Άγιος Νικόλαος-Αναγέννηση Καρδίτσας
Λαμία-Ιωνικός
Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy