Πάνε δωρεάν στο ΓΣΠ

Δωρεάν μεταφορά των φίλων του Άρη για τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοι

Με επίσημη της ανακοίνωση η ομάδα του Άρη, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα τους παρέχει δωρεάν μεταφορά στη Λευκωσία για τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας επιθυμεί να ενημερώσει τους φιλάθλους μας ότι θα μισθώσει λεωφορεία για τη δωρεάν μεταφορά τους στο Γ.Σ.Π. για τον αγώνα της Κυριακής με την Ομόνοια.

Η μεταφορά των φιλάθλων αποτελεί ένδειξη εκτίμησης προς τους φίλους του ΑΡΗ για τη διαχρονική στήριξη τους στην ομάδα, η οποία παρεμπιπτόντως δίνει ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν καλώντας στο τηλέφωνο 99790088 ή να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  athinodoros@arisfc.com

Η δωρεάν μεταφορά απευθύνεται σε όλους τους φίλους του ΑΡΗ με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσουν safe pass και κάρτα φιλάθλου. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη μεταφορά, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του covid-19.

Οι φίλοι του ΑΡΗ που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 15:00 έξω από την Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου σταδίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 17:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy