Οκκάς: “Τους συγχαίρω γιατί αγωνίστηκαν σαν νικητές”

Τι δήλωσε ο ομοσπονδιακος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιάννης Οκκάς

Ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του μετά τη σημερινή(12/11) ήττα απ’ την Πορτογαλία, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιάννης Οκκάς.

Αναλυτικά:

«Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα. Τους συγχαίρω γιατί αγωνίστηκαν σαν νικητές σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας και απέναντι σε μια ποιητική ομάδα όπως είναι η Πορτογαλία.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας, η ομάδα μας κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στην Πορτογαλία», δήλωσε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας  Γιάννος Οκκάς.

Όσον αφορά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς που προέκυψαν από το παιχνίδι, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής θα περιμένει την αυριανή ημέρα για να καταλήξει στην τελική σύνθεση της αποστολής για την Πορτογαλία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy