Παίζει μπάλα και στη διακοπή…

Ο Άρης θα συμμετάσχει στο τουρνουά «KORANTINA CUP» που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 19 Νοεμβρίου

Με επίσημη του ανακοίνωση ο Άρης, ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει σε τουρνουά εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος μαζί με άλλες πέντε ομάδες, την αγγλική Μπρέντφορντ, η Ρίγα Λετονίας, η Ισπανική AFE, η Ρωσική Ροντίνα και η Πάφος.

Αναλυτικά:

Με στόχο τη διατήρηση της αγωνιστικής ετοιμότητας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την προσθήκη αγωνιστικών λεπτών σε ποδοσφαιριστές με λίγο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο τουρνουά «KORANTINA CUP» που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 19 Νοεμβρίου.

Στο τουρνουά πέραν του ΆΡΗ, θα συμμετάσχουν άλλες πέντε ομάδες. Η Αγγλική Μπρέντφορντ, η Ρίγα Λετονίας, η Ισπανική AFE, η Ρωσική Ροντίνα και η Πάφος.

Όλοι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών στην Πάφο.

Η ομάδα μας κληρώθηκε στον Β΄όμιλο μαζί με την Ισπανική AFE και τη Ρίγα Λετονίας.

Το πρώτο παιχνίδι του ΑΡΗ, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 11:00, εναντίον της Ισπανικής ομάδας. Ο δεύτερος αγώνας της ομάδας μας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 11:00 με αντίπαλο τη Ρίγα και αναλόγως κατάταξης θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στις 18, ή, 19 Νοεμβρίου με την ομάδα που θα καταλάβει την αντίστοιχη θέση με τη δική μας, στον άλλο όμιλο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy