Ζόρνιγκερ: “Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι”

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ

Ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας με 3-0, παρουσιάστηκε ο Αλεξάντερ Zόρνιγκερ στη συνέντευξη Τύπου, μετά από τον αγώνα.

«Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά πήραμε τη νίκη. Μας δυσκόλεψε πολύ ο Δόξα, άλλαξε το σύστημά του και μας χαροποιεί που κερδίσαμε με μηδέν παθητικό. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά κρατούσαμε την μπάλα και τη χάναμε. Οι αμυντικοί είχαν καλή παρουσία και δεν επέτρεψαν να μας δημιουργήσουν φάσεις. Να χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα ως ένα βήμα προς τα μπροστά, στο να μάθουν οι ποδοσφαιριστές τον τρόπο παιχνιδιού. Κάνουν πολύ καλή δουλειά και προχωράμε. Ο κόσμος μας υποστηρίζει, όπως έκανε και με τον Χάμπο όταν αποχώρησε τραυματίας, ήταν το πιο ζεστό χειροκρότημα», είπε αρχικά και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη παρουσία του Βουκασίν Γιοβάνοβιτς στο πρωτάθλημα και στο γεγονός ότι επέστρεψε ο Αρνό Ντζουμ.

Για τον κόσμο και τη διακοπή: «Τους καταλαβαίνω, θέλω να μας δώσει πίστωση χρόνου και να έχει υπομονή. Μπορεί να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Πρέπει να δουλέψουμε ψυχολογικά και σωματικά και να βοηθήσουμε τους τραυματίες αλλά και παίκτες που είναι πίσω σε θέμα έντασης. Θα αξιοποιήσουμε τη διακοπή αυτές τις δύο εβδομάδες για να ετοιμαστούμε κατάλληλα για την επανέναρξη», σημείωσε.

«Θα ήθελα να σταθώ στον Νταμπό. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Όχι μόνο επειδή σκόραρε και συμμετείχε στα άλλα δύο, αλλά επειδή είχε απίστευτα τρεξίματα σε όλο το γήπεδο», είπε επίσης στάζοντας μέλι για τον Γάλλο επιθετικό.

Όσον αφορά στους τραυματίες: «Όπως είπα πολλές φορές, έχουμε μεγάλο ρόστερ, έχουμε σκοπό να παίζουν όλοι στον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε επιστροφές, ο Σάσα Μάρκοβιτς μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπόνησης. Ελπίζω μετά τη διακοπή να επιστρέψουν οι Γιάνγκα και Κατελάρης. Όλοι έχουν θέση, πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες».

Για τα όσα έδειξε ως τώρα ο Απόλλωνας: «Αν οι παίκτες δεν ανταποκρίνονται σ’ αυτά που ζητάω, θα είμαι αποτυχημένος. Περάσαμε δύσκολα στην αρχή. Κι εγώ ως προπονητής δεν έχω την εμπειρία από το ποδόσφαιρο σε χώρες σαν την Κύπρο. Είναι λίγο παράξενο το ποδόσφαιρο εδώ. Με 1-2 αποτυχίες, όλα μπορούν να αλλάξουν. Δεν έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στο πρωτάθλημα, δεν έχουμε τους ακριβότερους παίκτες, αλλά είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το ομαδικό πνεύμα: «Χωρίς τους παίκτες δεν μπορώ να κάτι. Βάλαμε το κεφάλι κάτω και δουλέψαμε και ξεπεράσαμε τα προβλήματα. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι πολύ παράξενο, τώρα το μαθαίνω. Εχω μηδενική εμπειρία σε αυτό το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια, είμαι χαρούμενος για την ατμόσφαιρα του κόσμου. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Είμαι σκληρός με τους παίκτες, περνάνε μια δοκιμασία. Ίσως κάποιοι να θέλουν να με σκοτώσουν (σ.σ. χαριτολογώντας), αλλά γνωρίζουν πως θέλουμε να πετύχουμε κάτι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy