Κόντρα στον Δικέφαλο Γερίου ο Απόλλωνας, αναβολή λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων το ντέρμπι της Λεμεσού

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Γυναικών

To Bαρωσιωτικό ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωσις ( Τρίτη 02 Νοεμβρίου στις 20:00)  που ανταμώνουν μετά από 43 χρόνια δεσπόζει της 3ης αγωνιστικής ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών που θα είναι λειψή αφού θα γίνουν μόνο τρεις αγώνες.

Το παιχνίδι AΕΛ – Lemesos Volleyball δεν θα διεξαχθεί (ορίστηκε στις 13 Νοεμβρίου) λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «γαλαζοκιτρίνων» . Οι άλλοι δυο αγώνες της Τρίτης 02 Νοεμβρίου που επίσης αρχίζουν στις 20:00 είναι Ολυμπιάδα Ν. –ΑΕΚ  στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και Property Gallery Απόλλων – Δικέφαλος Γερίου στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ».

 

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»:Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Γ.

Αμφίρροπο παιχνίδι με φαβορί τον Property Gallery Απόλλωνα αναμένεται και στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» με τη λεμεσιανή ομάδα να υποδέχεται τον επικίνδυνο Δικέφαλο Γερίου.

Οι «γαλάζιες» που βρίσκονται στην πρώτη θέση ισόβαθμες με την Ολυμπιάδα δεν φεύγουν άλλη μια αγωνιστική από την έδρα τους και θέλουν το τρίποντο πριν το ντέρμπι της άλλης Τρίτης με την Ολυμπιάδα. Ο κόουτς Γ. Γιαπάνης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τις Lavruk και Nogueras.

Ο Δικέφαλος για τρίτη σερί αγωνιστική παίζει εκτός έδρας. Την Τρίτη έχει τη δυσκολότερη αποστολή του όμως τα κορίτσια του Γ. Γεωργίου εάν υποτιμηθούν είναι ικανά για τη ζημιά στη Λεμεσό. Οι «κιτρινόμαυρες» έδειξαν ότι παλεύουν τον κάθε πόντο.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Α’ Μ. Αντώρκας – Β ‘Ι. Σοφοκλέους

ΕΠΟΠΤΕΣ: Α’ Α.Αντωνίου – Β’ Σ. Ιωάννου

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ Μ. Παπαμιχαήλ – B’ Δ. Πέτρου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Γ. Δωρίτης

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Λόγω ειδικών συνθηκών ίσως είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της  3ης αγωνιστικής. Οι δυο βαρωσιώτικες ομάδες ανταμώνουν στην προσφυγιά σε επίπεδο Γυναικών μετά από 43 χρόνια (τελευταία συνάντηση το 1978). Σύμφωνα με το δείγμα των δυο πρώτων αγωνιστικών αναμένεται να γίνει μάχη για το τρίποντο. «Ερυθρόλευκες» και «κυανόλευκες» έχουν σε δυο αγώνες δυο βαθμούς

Η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάζεται πολύ δυνατή και προέρχεται από τη νίκη επί της ΑΕΚ το Σάββατο με 3-2, αλλά και την εξαιρετική απόδοση με τον Απόλλωνα.

Η Ανόρθωσις είναι πιο έμπειρη και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ με 3-2 και πάει στη Λεμεσό στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι για τους τρεις βαθμούς γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Α’  I. Mιτσής – Β’ Α. Κωνσταντινίδης

ΕΠΟΠΤΕΣ: Α’Γ. Παύλου  Β’ Μ. Πιττάλης

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ E. Eυαγγελίδου Β’ Ε. Σιαπάνη

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σ. Σεργίου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Σ. Σταύρου

 

«ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΑΕΚ

Πολύ καλά δείγματα γραφής άφησαν οι δυο ομάδες στις δυο πρώτες αγωνιστικές με την Ολυμπιάδα να πηγαίνει «τρένο» μέχρι τώρα χωρίς να χάσει σετ (με ΑΕΛ και Lemesos Volleyball).

H ομάδα της Νεάπολης που δικαίως συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο είναι το ακλόνητο φαβορί για το τρίποντο ειδικά παίζοντας στην έδρα της το «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Η ΑΕΚ είναι στην 3η θέση με 4 βαθμούς και θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα. Μπορεί να ηττήθηκε το Σάββατο από τη Νέα Σαλαμίνα με 3-2, αλλά διαθέτει αξιόλογες μονάδες, εμπειρία και ομοιογένεια. Οι «κιτρινοπράσινες» θα πάνε στη Λευκωσία για το κέρδος.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Α’ Δ. Κουκούνης – Β ‘ Χ. Μαϊφόσιης

ΕΠΟΠΤΕΣ: Α’ X. Γεροσίμου – Β’ Χ. Παπαχριστοδούλου

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ I. Τοφής  – Β’ Α. Χρυσάνθου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ν. Ευγενίου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Β. Γεωργίου

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ – 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Ολυμπιάδα Ν. (2) 2-0 6-0 06
  2. Property Gallery Απόλλων (2) 2-0 6-1 06
  3. ΑΕΚ (2) 1-1 5-4  04
  4. Δικέφαλος (2) 1-1 4-5 02
  5. Νέα Σαλαμίνα (2) 1-1 4-5 02
  6. Ανόρθωσις (2) 1-1 3-5 02
  7. ΑΕΛ (2) 1-1 2-6 01
  8. Lemesos Volleyball (2) 1-1 2-6 01

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy