Φανούριος: “Πραγματικός Απόλλωνας σήμερα, καλύτερη φετινή μας εμφάνιση” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Φανουρίου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε στην κάμερα της Cytavision, μετά την σημερινή (31/10) εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, με 2-0.

Τι δήλωσε:

«Είναι η πιο σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη, μια νίκη η οποία συνοδεύτηκε με την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Ήταν ο πραγματικός Απόλλων σήμερα, όπως τον θέλουμε, όπως τον ονειρεύεται ο Τσόρνιγκερ και ο κόσμος. Είναι τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε. Ήμασταν, παραγωγικοί, παίξαμε σ στρωτό ποδόσφαιρο όμως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσής.

Περιμένουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και καλύτερα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Ο κόσμος μας στηρίζει με μεγάλο σθένος και το αισθανόμαστε. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Είναι ένα χρυσό και ωφέλιμο τρίποντο για μας. Σήμερα ο Απόλλων ήταν πραγματικά τρομερός και μπορούσαμε για μεγαλύτερο κόσμο. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το μομέντουμ».

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy