Ήττα στα σημεία για τη Lemesos Volleyball

LEMESOS VOLLEYBALL - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ 2-3

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο κλειστό γήπεδο των Πολεμιδιών, εκεί όπου η ομάδα της Lemesos Volleyball έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών από τον Δικέφαλου Γερίου εντός έδρας με 3-2.

Το πρώτο σετ το πήραν οι φιλοξενούμενες με 25-19, για να απαντήσουν οι γηπεδούχες με 25-20 και να ισοφαρίσουν σε 1-1. Η Lemesos Volleyball πήρε το τρίτο σετ με 25-19, όμως οι φιλοξενούμενες δεν το έβαλαν κάτω και “απάντησαν” με 25-21. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ται – μπρέικ εκεί όπου οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα αφού πήγαιναν πόντο πόντο. Τελικά το σετ ολοκληρώθηκε με 17-15 για τον Δικέφαλο Γερίου που πήρε τη νίκη με 3-2 σετ.

LEMESOS Volleyball (Α. ΣΠΥΡΟΥ):  Summer, Λάσπου,  Dobrasinovic, Τran, Κέστα, Σιδερά  – Λίμπερο: Α. Μιχαήλ. – Αλλαγές: Σιαπάνη, Ιωάννου, Κωνσταντίνου.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ(Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ): Οικονομίδου, Karabinovich, Παντελίδου, Lukacs, Weg, Σολωμή – Λίμπερο: Μαραγκού – Αλλαγές: Διάκου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy