Να “απαντήσει” στην επανάληψη…

Τις λύσεις καλείται να βρει ο Απόλλωνας για να ξαναμπεί στο παιχνίδι

Να βρει τις λύσεις και να απαντήσει στο γκολ της Ομόνοιας θα προσπαθήσει ο Απόλλωνας στο δεύτερο ημίχρονο.

Με όρεξη μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγώνα θέλοντας να παίξουν ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουν να απειλήσουν και οι δύο για τη νίκη. Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με πλασέ του Γιαγκα σε σέντρα του Χαμάς να περνά μόλις έξω στο 14΄, ενώ στην πρώτη της φάση η Ομόνοια σκόραρε με τον Τσέποβιτς στην πρώτη της επιθετική ενέργεια, όταν ο Ζαχαρίου σέντραρε και ο επιθετικός της Ομόνοιας πρόλαβε τον αμυντικό και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Ο Απόλλωνας αντέδρασε τρία λεπτά αργότερα με τον Ζράντι να κάνει ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Φαμπιάνο να αποκρούει εντυπωσιακά. Το μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τους «γαλάζιους» να έχουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως η Ομόνοια ήταν αυτή που με την πρώτη της τελική σκόραρε. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο Απόλλωνας πίεσε για την ισοφάριση, έχοντας δύο καλές προϋποθέσεις με σέντρες χαμηλά στην περιοχή που έδιωξε η άμυνα της Ομόνοιας.

Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0.

Κίτρινες: Μπασιρού

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Λανγκ, Γιούστε, Γκόμεθ, Μπασιρού, Μιξ, Ζαχαρίου, Ατιμέουεν(38΄Λοίζου), Τσέποβιτς.

Αναπληρωματικοί: Παναγή, Χοράσκα, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Λοϊζου, Παπουλής, Ντούρις, Κακουλλής.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Μαυρίας, Μαλεκκίδης, Χαμάς, Κολ, Χάμπος, Ζράντι, Γιάγκα, Πίττας και Νταμπό.

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Φιλιώτης, Ουέλινγκτον, Β.Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι, Αλμπάνης, Παπουνασβίλι, Σπόλιαρτις, Ίλιεφ, Ιντζια

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy