Ζόρνιγκερ: “Σε κάποια παιχνίδια δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την σημερινή (17/10) εκτός έδρας ήττα, με 1-0, από την Ομόνοια για την 6η αγωνιστική

Ο προπονητής του Απόλλωνα παρουσιάστηκε στην διάσκεψη Τύπου, απογοητευμένος με το αποτέλεσμα όμως ικανοποιημένος από την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη. Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα όμως ταυτόχρονα είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου. Νομίζω είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο για να σκοράρουμε όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σε κάποια παιχνίδια δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Στο 1ο ημίχρονο δεν ήμουν ευχαριστημένος αλλά στο 2ο ημίχρονο καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είμαι απογοητευμένος για την ήττα όμως είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου. Ήταν μια εντελώς αχρείαστη η σημερινή ήττα. Το σκορ μας αδικεί. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Είχαμε την Ομόνοια στα σχοινιά στο 2ο ημίχρονο. Δυο ήττες στη σειρά είναι αρκετές, πρέπει να πάμε να κερδίσουμε την Πάφο. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε δυνατά για τη συνέχεια”.

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε (Ηχητικό):

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy