Αλλαγμένος ο Απόλλωνας στο ντέρμπι

Πλάνο νίκης για Τσόρνιγκερ που ετοιμάζει αλλαγές

Να αφήσει πίσω την ήττα και το κακό αποτέλεσμα θέλει αύριο(17/10) ο Απόλλωνας στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ και να επανέλθει στις νίκες. Στην προηγούμενη διακοπή οι “γαλάζιοι” επανήλθαν νικηφόρα και αυτό θέλουν να γίνει και αύριο στον πρώτο εκτός Λεμεσού αγώνα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός προπονητής του Απόλλωνα, έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται αλλαγές προσώπων στη βασική ενδεκάδα της ομάδας. Αλλαγές θα υπάρξουν στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Γιοβάνοβιτς να είναι εντελώς καλά για να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ αλλαγές θα προκύψουν και στην αμυντική γραμμή. Μαυρίας, Αλεσάμι, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα ο Χάμπος έχει τις πιθανότητες του να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ τα γνωστά ονόματα επιθετικών θα διεκδικήσουν θέσεις στην επίθεση. Νίκη στο αυριανό(17/10) ντέρμπι για τον Απόλλωνα σημαίνει πολλά και δίνει άλλη δυναμική στους “γαλάζιους” ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy