Στο γήπεδο με PCR οι ανεμβολίαστοι

Τη δυνατότητα και ανεμβολίαστοι φίλαθλοι να παρακολουθούν από το γήπεδο αγώνες ποδοσφαίρου, δίνει η νέα σειρά μέτρων που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, πέραν των εμβολιασμένων και αυτών που έχουν νοσήσει από τον ιό τους τελευταίους έξι μήνες, επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε πληρότητα 75% της πληρότητας του γηπέδου, με πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος PCR, με ισχύ 72 ωρών.

Τα νέα μέτρα έχουν ισχύ από αύριο (9/10), συνεπώς βρίσκουν εφαρμογή τόσο στους αγώνες της 6ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Cyta αλλά και στον αγώνα της Εθνικής τη Δευτέρα (11/10), κόντρα στη Μάλτα.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

Παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες: Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου, νοουμένου ότι τηρείται μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (εμβολιασμός και με τις 2 δόσεις ή εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson και μετά από πάροδο δύο εβδομάδων), είτε

Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 τους τελευταίους έξι (6) μήνες, είτε

Πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy