Έκλεισε με δικαστικό διάταγμα ο Σύνδεσμος των οργανωμένων του Απόλλωνα

Αναστολή λειτουργίας στο οικοδόμημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ με διάταγμα δικαστηρίου μετά τα τελευταία επεισόδια

Λουκέτο στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα στην περιοχή του Αγίου Αντωνιου (Λαϊκά) στη Λεμεσό έβαλε χθες (5/10) με διάταγμα αναστολής λειτουργίας το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά από αίτημα της αστυνομίας Λεμεσού μετά και από το τελευταία περιστατικά με επεισόδια στην περιοχή.

Για την εξέλιξη αυτή το Lemesosinsports.com, είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του στις 30 Σεπτεμβρίου, Κλείνει τους Συνδέσμους ΑΕΛ και Απόλλωνα η Αστυνομία .

Επιπλέον, η αστυνομία ζήτησε αντίστοιχο διάταγμα αναστολής λειτουργίας και για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ στον Εναέριο και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (6/10) Τετάρτη από το Δικαστήριο Λεμεσού.

Παράλληλα, μετά από αίτημα της αστυνομίας Πολεμιδιών, εκκρεμεί διαδικασία στο δικαστήριο για αναστολή λειτουργίας και του 2ου συνδέσμου του Απόλλωνα στον Ύψωνα (Δυτικά Προάστια). Η απόφαση για τον εν λόγω σύνδεσμο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy