Ζόρνιγκερ: “Είχαμε ένταση, αλλά όχι καθαρό μυαλό, ήταν μια κακή μέρα” (video)

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ

Απογοητευμένος από την σημερινή (1/10) εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, με 4-1, εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ, στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τι είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη νίκη, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, ενώ στην άμυνα δεν έκαναν τα λάθη που κάναμε. Είχαμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε. Το σκορ είναι άδικο για μας. Είχαμε ένταση σήμερα, αλλά όχι καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε όσο θα θέλαμε. Και οι οπαδοί μας κατάλαβαν πως οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε πίσω στο παιχνίδι, όμως δεν τα καταφέραμε.

Θα πρέπει οι παίκτες μας να βοηθούν τον συμπαίκτη τους και όχι να τους δημιουργούν προβλήματα. Θα δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ψηλά το κεφάλι για όλους, θα δουλέψουμε, έρχονται κάποιοι παίκτες πίσω από τραυματισμό, έρχεται το παιχνίδι με την Ομόνοια. Ήταν μια κακή μέρα, αλλά θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για την δουλειά μας».

Για τα πολλά λάθη, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και την ομιλία του προς στους παίκτες: «Είμαι ευχαριστημένος από την νοοτροπία μας, όχι από τα λάθη που κάναμε, αυτοί οι παίκτες έκαναν πάρα πολ΄λά μέχρι στιγμής, το σημερινό είναι ένα πισωγύρισμα για μας. Κερδίζουμε και χάνουμε σαν ομάδα. Είχαμε κακές αποφάσεις σε ατομικό επίπεδο. Έχουμε πολλούς χαρισματικούς παίκτες, όμως θα πρέπει να ακολουθούν το πλάνο μας. Πολλοί παίκτες ακόμα χρειάζονται δουλειά. Υπομονή και θα προχωρήσουμε μπροστά».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο τέλος: “Αυτό που είπα στους παίκτες, είναι ότι ήταν μια κακή μέρα. Κερδίζουμε σαν ομάδα, χάνουμε σαν ομάδα. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το πάθος και την ένταση αλλά από κάποιες αποφάσεις σε ατομικό επίπεδο. Έχουμε πολλούς χαρισματικούς παίκτες με ταλέντο στο ένας με έναν όπως ο Αλμπάνης που έκανε το ντεμπούτο του αλλά πρέπει να ακολουθούν το πλάνο, να παίζουν ατομικά και να ξέρουν πότε να προβούν σε ατομική ενέργεια. Σήμερα ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και η συνέχεια είναι μεγάλη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι τα ατομικά λάθη μου θύμισαν τον αγώνα κόντρα στην Ζίλινα. Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι είχαμε 5-6 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που χρειάζονται δουλειά και χρόνο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να δουλέψουμε στα λάθη μας και να βλέπουμε μπροστά”.

Παρακολουθείστε το βίντεο των δηλώσεων του Ζόρνιγκερ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy