Η ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE επιστρέφει με 12 ομάδες!

Όλα έτοιμα για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς

Η ΟΠΑΠ Basket League επιστρέφει! Το επόμενο πενθήμερο θα διεξαχθεί η πρεμιέρα της νέας σεζόν 2021-22, που φέτος θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 12 ομάδων! Η δράση θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.

Υπενθυμίζουμε ότι θα βρίσκονται στη διοργάνωση, όπως και πέρσι, τα σωματεία:  AEK Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, ΑΠΟΠ Πάφου, ΕΘΑ Έγκωμης, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Κεραυνός Στροβόλου και Ομόνοια Λευκωσίας.

Από εκεί και πέρα, θα συμμετέχει επίσης η Ανόρθωση Αμμοχώστου που ήταν η πρωταθλήτρια Β1 κατηγορίας την περσινή σεζόν, καθώς και οι Αχιλλέας Καϊμακλίου και ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου, που, όπως και η ΑΕΛ, εξασφάλισαν κάρτα ελευθέρας συμμετοχής (wild card) μετά από σχετική αίτηση στην αρμόδια Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης.

Το πρώτο τζάμπολ

H έναρξη της σεζόν θα σημάνει την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, στις 19:30, στo Κλειστό του Αγίου Δομετίου, όπου η Ομόνοια υποδέχεται την πρωτάρα στην ΟΠΑΠ Basket League, Ανόρθωση.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 17:30 στον Άγιο Δομέτιο η ΕΝΑΔ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα, ενώ την Κυριακή (02/10, 19:30) στην Αίθουσα Δήμου Παραλιμνίου θα γίνει ο αγώνας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Άλλα δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα. Στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα αναμετρηθούν η ΕΘΑ με τον ΑΠΟΠ και στην Αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ. Αμφότεροι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 19:30, με το ντέρμπι των «γαλαζοκιτρίνων» να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την Cytavision.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, στις 19:30, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ στην Αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy