Απόλλων: “Αφεντικό της ΠΟΛΗΣ…” και ΟΧΙ μόνο!!!

Τέσσερις νίκες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Κέρδισε Άρη και ΑΕΛ. Απολαμβάνει το αήττητο και την μοναξιά της κορυφής! Ονειρεμένο ξεκίνημα για Απόλλωνα και Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ...

Αν και κρατούν χαμηλούς τους τόνους από τον επίσημο Απόλλωνα… εντούτοις αυτό που έχει πετύχει, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αξίζει αναφοράς.

Τέσσερα στα τέσσερα στο Τσίρειο, με αντίπαλους Άχνα (4-2), ΑΠΟΕΛ (2-1) και τους δύο συμπολίτες, Άρη (1-0) και ΑΕΛ (1-0). Επίσης οι “γαλάζιοι” μετρούν και μια πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου, επί της Ολυμπιάς Λυμπιών και πάλι στο Τσίρειο.

Ο Απόλλωνας έχει πάρει τον άτυπο τίτλο του “αφεντικού της πόλης”, στα παιχνίδια του πρώτου γύρου, αφού έχει κερδίσει και τις δύο ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ και Άρη, με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-0). Πέραν τούτου, η ομάδα του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ είναι και το απόλυτο “αφεντικό” του Πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής, απολαυμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής, αήττητη.

Στοίχημα για τον Απόλλωνα είναι η συνέχεια και η συνέπεια, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy