Τελικά κράτησε τη νίκη μέχρι τέλους, τα τρία του Στεπίνσκι ήταν αρκετά

ΑΡΗΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-2

Μαγικό πρώτο ημίχρονο για τον Άρη που προηγήθηκε με 3-0 στα πρώτα είκοσι λεπτά με χατ τρικ του Στεπίνσκι, όμως στο 29΄ήρθε η Ανόρθωση να μειώσει για να μπει στο παιχνίδι. Στην επανάληψη ο Άρης αν δέχθηκε σχετικά γρήγορα το δεύτερο γκολ, εντούτοις κράτησε το υπέρ του προβάδισμα και πήρε τη νίκη με 3-2!

Εικοσάλεπτο που δεν θα το περίμενε ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα οι φίλοι του Άρη, αφού η ομάδα τους ήταν μπροστά με 3-0 κόντρα στην Ανόρθωση, που έδειχνε χαμένη. Παράσταση για ένα ρόλο με τον Στεπίνσκι να κάνει σε χρόνο ρεκόρ χατ τρικ. Με τρία τέρματα λοιπόν στο 12΄, 16΄και 19΄έβαλε την «Ελαφρά ταξιαρχία» μπροστά. Η Ανόρθωση ήταν αναγκασμένη να αντιδράσει και το έκανε στο 29΄με τον Ουάρντα με κεφαλιά να μειώνει σε 3-1 και να δίνει καινούριο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Μετά και το γκολ της Ανόρθωσης, ο Άρης ισορρόπησε ξανά τον αγώνα και στο 43΄είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 4-1, αλλά ο Στέπίνσκι δεν πρόλαβε να πλασάρει στην πάσα του Κβάτσιουκ. Μετά και το ένα λεπτό των καθυστερήσεων το ημίχρονο του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Άρη να είναι μπροστά με το εκκωφαντικό 3-1!

Με τρεις αλλαγές ξεκίνησε η Ανόρθωση το 2ο ημίχρονο με τους Αντωνιάδη, Χριστοδουλόπουλο και Καλτσά να παίρνουν τις θέσεις των Κορρέα, Νινούα και Ντέλετιτς, ενώ ο Άρης συνέχισε με τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησε τον αγώνα. Στο 48΄είχαμε ένα ωραίο σουτ με τον Σπόλιαριτς που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 51΄ο Καλτσάς μείωσε σε 3-2 για την Ανόρθωση με ωραία προβολή, μετά από σέντρα του Ουάρντα.

Στο 53΄ο Βάνα έσωσε τον Άρη από την ισοφάριση, όταν απέκρουσε το σουτ έξω από την περιοχή του Καλτσά, που έδωσε άλλη πνοή στην Ανόρθωση. Η πίεση που έβαλε η Ανόρθωση συνεχιζόταν και στο 59΄έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση αφού ο Βάνα έκανε τεράστια επέμβαση και έσωσε μετά την κεφαλιά του Ρισβάνη. Ο Άρης είχε οπισθοχωρήσει πολύ στην επανάληψη κάτι που έκανε πιο έυκλο το έργο των φιλοξενούμενων.

Στο 74΄Αραγιούρι και Ουάρντα δεν κατάφεραν να προλάβουν τη σέντρα από αριστερά με αποτέλεσμα να χαθεί κι άλλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Άρης κρατούσε με δυσκολία το υπέρ του προβάδισμα ενώ από τον πάγκο ο Λιάσος Λουκά προσπαθούσε να βρει λύσεις. Στο 83΄είχαμε μια τελική για τον Άρη με το σουτ του Ιωσηφίδη, που βρήκε σε ετοιμότητα τον Λόρια, ενώ οι γηπεδούχοι άρχισαν να κρατάνε μπάλα και να ροκανίζουν τον χρόνο.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι κρεμόταν από μια κλωστή, με την Ανόρθωση να κάνει την ύστατη της προσπάθεια και τον Άρη να θέλει να κρατήσει για τη νίκη. Στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλξε κάτι με τον Άρη να παίρνει τη νίκη, με μεγάλη δυσκολία στο τέλος, αν και στο πρώτο εικοσάλεπτο άλλα έδειχνε το παιχνίδι.

Κίτρινες: Σιμιόν / Κορρέα,

Άρης: Βάνα Άλβες, Μανού(61΄Ιωσηφίδης), Σπόλιαριτς(54΄Φράγκου), Στεπίνσκι(86΄Σικόρσκι), Καζού, Γιάγκο, Κβάτσουκ(54΄Ράντου), Σίντεφελντ, Ρονκάλια, Πατσέκο(87΄Ντελμίρο), Σιμιόν

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Νούνο, Ράντουτ, Μπράουν, Σικόρσκι, Ντελμίρο, Κρίστης, Φράγκος, Ελευθερίου, Μουσουντά, Ματθαίου, Ιωσηφίδης

Ανόρθωση: Λόρια, Κορρέα(46΄Αντωνιάδης), Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια(70΄Αβραάμ), Αρτυματάς, Ντέλετιτς(46΄Καλτσάς), Πόποβιτς, Ουάρντα, Νινούα(46΄Χριστοδουλόπουλος), Λάφερτι(63΄Ρουσιάς)

Αναπληρωματικοί: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ρουσιάς, Χριστοδουλόπουλος, Αβραάμ, Κατσαράβα, Καλτσάς, Μπουσουλάζιτς, Χουσμπάουερ, Χριστοφή, Χρυσοστόμου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy