Σε ρυθμούς “Clasico” η ΛΕΜΕΣΟΣ

Το πρώτο "Limassol Casico" του φετινού Πρωταθλήματος. Όλα τα δεδομένα του ντέρμπι

Νωρίς νωρίς στο πρωτάθλημα το πρώτο ντέρμπι της Λεμεσού. Με γηπεδούχο την ΑΕΛ ο αγώνας της Κυριακής (26/9), για την 4η αγωνιστική.

Από την κορυφή, έχοντας το απόλυτο, πάει στο ντέρμπι ο Απόλλωνας. Μια νίκη, μια ισοπαλία και παιχνίδι λιγότερο (με Ομόνοια) για την ΑΕΛ. Οι “γαλάζιοι” έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και την πρόκριση στο Κύπελλο. Θέλουν να κρατήσουν το απόλυτο. Οι “γαλαζοκίτρινοι” από πλευράς τους θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Μετά την πικρή ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό.

Προγνωστικά δεν χωρούν σε καμία των περιπτώσεων. Τα “Limassol Casico” ξεκινούν και τελειώνουν από το 50-50.

Ντούσαν Κέρκεζ και Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ συνεχίζουν την προετοιμασία τους έχοντας την σημερινή και την αυριανή μέρα, για να καταστρώνουν τα πλάνα τους.

Στην ΑΕΛ δεν υπάρχουν σημαντικά αγωνιστηκά προβλήματα. Εκτός θα είναι σίγουρα οι Τσάβες, Μηνάς Αντωνίου, Άγγελος Ανδρέου, Χριστόφορος Φραντζής και Δημήτρης Αβραάμ. Ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Έουλερ, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στον Απόλλωνα τα προβλήματα είναι πολύ περισσότερα. Αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς. Έπαιξε στον Κύπελλο. Διαθέσιμος και ο Χάμπος που εξέτισε την ποινή του. Όσο αφορά τους Τζουμ, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, Μάρκοβιτς και Αλμπάνη αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην τελευταία αυριανή προπόνηση κατά πόσο θα είναι στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού. Εκτός ο Ψύχας.

Μετά από πάρα πολύ καιρό το Τσίρειο θα θυμίζει κάτι από τα παλιά… αφού αναμένεται αρκετός κόσμος από πλευράς φιλάθλων και των δύο ομάδων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy