Πρόκριση για Απόλλωνα, με Στορ, Αλεσάμι και Ίντζια

Παρακολουθείστε Live σε γραπτή μετάδοση την αναμέτρηση του Απόλλωνα κόντρα στην Ολυμπιάς Λυμπιών για το Κύπελλο

Ο Απόλλωνας πήρε την νίκη (3-1) πρόκριση κόντρα στην Ολυμπιάς Λυμπιών με σκόρερ τους Στορ (13′), Αλεσάμι (47′) και Ιντζία (71′). Το γκολ για την Ολυμπιάς Λυμπιών πέτυχε ο Ηρακλέους στο στο 29′.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:00.

Έναρξη παιχνιδιού:

– Σε σχηματισμό 4-4-2 ο Απόλλωνας, Δημητρίου κάτω από τα δοκάρια, Νασιμέντο και Μαλεκίδης κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Αλεσάμι δεξιά, Μαυρίας αριστερά. Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και Ντανίλο Σπόλιαριτς οι δύο κεντρικόι χαφ στην μεσαία γραμμή, αριστερά ο Χαμάς, δεξιά ο Παπουνασβίλι. Επιθετικό δίδυμο Ιντζία και Στορ

Στο 13ο λεπτό ο Απόλλωνας ανοίγει το σκορ με το Στορ, μετά από σέντρα του Ιντζία από δεξιά. Πρώτο γκολ για τον Σλοβένο επιθετικό με την φανέλα του Απόλλωνα

– Κίτρινη κάρτα στον Εντζάι (Ολυμπιάς Λυμπιών) στο 17′.

– Στο 29′ ισοφαρίζει η Ολυμπιάς Λυμπιών με τον Ηρακλέους 1-1. Το γκολ προήλθε μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα. Με τον Ηρακλέους να πλασάρει από κοντά τον Δημητρίου.

Στο 35′ υπήρχε πέναλτι μετά από χέρι του Κατσιάμη, μετά από σουτ του Παπουνασβίλι εντός περιοχής. Ούτε ο βοηθός ούτε ο διαιτητής έδωσαν την παράβαση.

– Στο 36′ πολύ καλό μακρινό σουτ από τον Παπουνασβίλι αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Αντωνίου με γροθιές.

– Ο Απόλλωνας πίεσε για να πετύχει 2ο γκολ πριν την ανάπαυλα χωρίς να τα καταφέρει.

Λήξη ημιχρόνου 1-1 στο 45′

– Έναρξη 2ου ημιχρόνου 

– Γκολ για τον Απόλλωνα στο 47′. Ο Αλεσάμι με ωραίο διαγώνιο αριστερό σουτ εκτός περιοχής με το εξωτερικό του ποδιού έγραψε το 2-1. Πρώτο γκολ με την φανέλα του Απόλλωνα.

– Στο 50′ ο Μαλεκίδης με εξαιρετικό κόψιμο ανέκοψε τον Ηρακλέους, μετά από αντεπίθεση, που ήταν σε θέση βολής στο ύψος της μικρής περιοχής.

– Στο 51′ ζήτησε πέναλτι η Ολυμπιάς για χέρι  στην περιοχή του Απόλλωνα.

– Στο 60′ διπλή αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Χαμάς και Γιοβάνοβιτς άφησαν τις θέσεις τους στους Ρομπέρζ και Κολ.

– Στο 61′ ο Ιντζία με καρφωτή κοντινή κεφαλιά κάνει το 3-1 για τον Απόλλωνα. Πρώτο και γκολ και για Γεωργιανό.

– Στο 66′ ο Μαυρίας έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά με τον Ιντζία να μπαίνει στην πορεία της μπάλας αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και τον Αντωνίου να μπλοκάρει σταθερά.

– Στο 71′ Διπλή αλλαγή για τον Απόλλωνα. Οι Πίττας και Παναγιώτου(Φιλιώτης) στις θέσεις των Μαυρία και Ίντζια οι οποίοι δέχονται το θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.

– Στο 74′ ο Αλεσάμι έκανε την όμορφη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Στορ να κάνει την κεφαλιά πάσα προς τον Πίττα ωστόσο ο Μητσής πρόλαβε τον διεθνή επιθετικό και έδιωξε σε κόρνερ πριν σκοράρει.

– Στο 78′ κίτρινη στο Ντανίλο Σπόλιαριτς για φάουλ στην μεσαία γραμμή.

– Στο 79′ τελευταία αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Ζράντι στη θέση του Σπόλιαριτς.

– Στο 89′ κίτρινη κάρτα στο Ρομπέρζ.

– Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

– Λήξη αγώνα 3-1 για τον Απόλλωνα και πρόκριση στον επόμενο γύρο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπόλιαριτς, Ρομπέρζ / Εντζάι.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Δημητρίου, Μαυρίας (73’Φιλιώτης), Γουέλινγκτον, Μαλεκκίδης, Αλεσάμι, Παπουνασβίλι, Σπόλιαριτς, Γιοβάνοβιτς (60’Ρομπέρζ), Χαμάς (60’Κολ), Ιντζία (73’Πίττας), Στορ.

Αναπληρωματικοί: Ντουρίν, Φιλιώτης, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Κολ, Ζράντι, Πίττας, Ίλιεφ, Γιάνγκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Αντωνίου, Παρδίνιας, Κατσιάμης, Μήτσης, Μουσκή (46’Μαρτίνς), Πάντα (55’Παπαπερικλέους), Μιχαήλ (55’Γιωρκάτζιης), Ηρακλέους(55’Γαβγελάντζε), Ντζάι, Κάστρο, Βούρκου (64’Φιλίππου).

Αναπληρωματικοί: Ματέους, Παπαπερικλέους, Μαρτίνς, Φωκάς, Πλάζνικ, Λουσέρο, Θεράποντος, Γιωρκάτζιης, Καουράνης, Γαβγελάντζε, Βαρνάβα, Φιλίππου.

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy