Απόλλων: ΑΜΑΝ ξεκίνημα… Ο Γερμανός, το 3×3 και οι ανατροπές

Ποδαρικό για φίλημα. Αυτό έκανε ο Απόλλωνας στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Από την αμφισβήτηση, στην αποθέωση ο Ζόρνιγκερ. Τρεις νίκες, 2 με ανατροπές και η άλλη με 10 παίκτες. Στοίχημα η συνέχεια και η συνέπεια

Ο Απόλλωνας άφησε στην άκρη το κακό ξεκίνημα στην Ευρώπη, αλλά και την εικόνα μέσα από τα φιλικά. Και έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

“Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”, όπως λέει το ρητό.

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι δύο με ανατροπή και 3η με παίκτη λιγότερο. Με 9 βαθμούς απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Κόντρα στην Άχνα (4-2) ο Απόλλωνας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 9ο λεπτό και μέχρι το ημίχρονο το είχε γυρίσει. Στην συνέχεια δέχθηκε την ισοφάριση, αλλά έβγαλε αντίδραση και πέτυχε ακόμη 2 γκολ. Με τον Άρη αν και βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 29′, σκόραρε στο 39′ και κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους. Χθες (19/9) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αν και έμεινε και πάλι πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό, μέχρι την ανάπαυλα προηγήθηκε με 2-1, έχοντας και χαμένο πέναλτι. Αποτέλεσμα που το κράτησε μέχρι την λήξη.

Από την αμφισβήτηση, στην αποθέωση του Ζόρνιγκερ 

Ο Γερμανός τεχνικός, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ, μέρα με την μέρα βελτιώνει την ομάδα και αυτό φάνηκε μέσα από τα παιχνίδια. Έχει αμφισβητηθεί για το τρόπο παιχνιδιού του, το οποίο στην συνέχεια άλλαξε, κατά κάποιο τρόπο. Φαίνεται να μαθαίνει καλύτερα το Κυπριακό πρωτάθλημα και την Κυπριακή κουλτούρα. Μέσα από τους πρώτους τρεις αγώνες είδαμε ένα αλλαγμένο Απόλλωνα, προς το καλύτερο. Ενώ φαίνεται πέραν από τους ποδοσφαιριστές, κερδίζει και την αποθέωση από τους επικριτές του. Μεγάλο στοίχημα η συνέχεια και η συνέπεια σε ότι έχει κτίσει μέχρι στιγμής.

Το Κυπριακό στοιχείο και οι απουσίες

Πλούσιο το Κυπριακό στοιχείο στις 11άδες του Απόλλωνα. Κατελάρης, Φιλιώτης και Πίττας βασικοί και στα τρία παιχνίδια. Χάμπος και Δημητρίου βασικοί στα δύο από τα τρία. Αλεσάμι και Μαυρίας σιγά σιγά μπαίνουν στην ομάδα. Με την επιστροφή των τραυματιών Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς και Αρνό Τζουμ, αλλά και των Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και Αλμπάνη, η ομάδα θα γεμίσει. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και σίγουρα όταν η ομάδα γεμίσει οι “γαλάζιοι” θα είναι ακόμη καλύτεροι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy