Έκανε ντεμπούτο ο μικρός…

Τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΛ, Άδωνης Νικολεττίδης, κόντρα στην Πάφο (4-0) για την 2η αγωνιστική

Για τον Νικολεττίδη αυτή είναι η δεύτερη επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. Ο Κύπριος επιθετικός αγωνίστηκε για 45′ λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, στο περσινό πρωτάθλημα. Σκοράροντας επίσης και το πρώτο του γκολ, Διαβάστε ΕΔΩ .

Στο 79΄λεπτό του αγώνα κόντρα στην Πάφο κλήθηκε από τον προπονητή της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ να μπει στον αγώνα και να αντικαταστήσει τον σκόρερ των δύο τερμάτων της ΑΕΛ, Στέφαν Τσέποβιτς.

Ο 18χρονος επιθετικός της ΑΕΛ, Άδωνης Νικολεττίδης, ο οποίος ξέρει καλά από σκοράρισμα κι αυτός αλλά μαθαίνει πολλά δίπλα στον Τσέποβιτς, πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας.

Ο Νικολεττίδης θέλει να αρπάξει φέτος κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί, αφού εργάζεται σκληρά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και είναι βασικότατο στέλεχος και η “αιχμή του δόρατος” της επιθετικής γραμμής της ομάδας Νέων της ΑΕΛ Κ19.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy