Μιχαηλούδης: “Παίξαμε καλύτερα, φανήκαμε άτυχοι με τα δύο δοκάρια”

Δηλώσεις από το εκπρόσωπο Τύπου του Άρη

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε σήμερα (13/9) ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, όποιος αναφέρθηκε στην ήττα από τον Απόλλωνα, καθώς και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.

Αναλυτικά τι είπε:

“Παίξαμε καλύτερα, φανήκαμε άτυχοι είχαμε δύο δοκάρια, θα μπορούσαμε να είχαμε βαθμολογικό κέρδος, συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με την ΠΑΕΕΚ την ερχόμενη Παρασκευή. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι όταν μένει με 10 παίκτες ο αντίπαλος θα κερδίσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, χάσαμε, τελείωσε, βλέπουμε παρακάτω.

Ο Λιάσος Λουκά ξέρει την ομάδα καλύτερα από όλους, αντιλαμβάνεται περισσότερο από όλους που είναι οι αδυναμίες, υπάρχουν παίκτες που δεν είναι στον απόλυτο βαθμό. Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που βλέπουμε. Δουλεύουμε για τον επόμενο παιχνίδι. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Παμπίκα σήμερα έχει κάποιο μυϊκό πρόβλημα. Δύσκολο παιχνίδι, δεν ήταν έκπληξη για μένα η νίκη της ΠΑΕΕΚ, την ξέρουμε από την προηγούμενη σεζόν στην Β’ κατηγορία”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy