Το “εγώ μιλώ σήμερα” του Ιμπραχίμοβιτς στον Πιόλι που κατέληξε σε αμοιβαίο σεβασμό

Λίγο πριν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιστρέψει στη δράση αφήνοντας οριστικά πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε πίσω το καλοκαίρι, ο Στέφανο Πιόλι αποκάλυψε έναν διάλογό τους για να καταδείξει την ιδιαίτερη σχέση που τους διέπει.

Ο Στέφανο Πιόλι βρέθηκε κάποια στιγμή μία ανάσα από το να αποχαιρετήσει νωρίς την Μίλαν όμως μπόρεσε με το έργο του να πείσει τους ανθρώπους των ροσονέρι ότι μπορούν να τον εμπιστευτούν στον πάγκο και ένας από τους παίκτες που πίστεψε πολύ σε αυτόν και αποφάσισε να επεκτείνει και εκείνος τη συνεργασία του με το σύλλογο ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση, σε βαθμό που να μπορούν να μιλούν ανοιχτά ο ένας προς τον άλλο χωρίς περιστροφές και διάθεση για διπλωματία, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει μάλιστα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μέσω συνέντευξής του σε ιταλικό μέσο όπου αναφέρθηκε στον 39χρονο Σουηδό στράικερ.

“Μία φορά δεν του άρεσε όταν τον έκαναν αλλαγή και χτύπησε την πόρτα του γραφείου μου για να μου πει: “Εγώ μιλώ σήμερα”. Έκατσα στην αγωνία και τον άκουσα.

Την επόμενη ημέρα είπα: “Ζλάταν, τώρα είναι η σειρά μου να σου εξηγήσω γιατί έκανα συγκεκριμένα πράγματα. Και το αποδέχτηκε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy