Απαντά για Μπούτνερ ο Απόλλωνας

Ψεύτικοι ισχυρισμοί Μπούτνερ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Απόλλωνα στους ισχυρισμούς του Αλεξάντερ Μπούτνερ. O Ολλανδός αμυντικός που είχε βρεθεί κοντά τον περασμένο Ιανουάριο στο να γίνει ποδοσφαιριστής των “γαλάζιων” ισχυρίστηκε πως δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα σε συνέντευξη του σε ξένη ιστοσελίδα.

Ο 32χρονος μπακ αναφέρθηκε στη φυσική του κατάσταση που ήταν το πρόβλημα για να μην προχωρήσει η μεταγραφή του και ότι οι του Απόλλωνα σκόπιμα δεν προχώρησαν στην απόκτηση του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του επίσημου Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ αισθάνεται την υποχρέωση έναντι του φίλαθλου κοινού της να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Ολλανδού ποδοσφαιριστή Αλεξάντερ Μπούτνερ.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού κατέχει στο εργομετρικό του αρχείο όλα τα σχετικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή τα οποία προέκυψαν μέσα από τις απαραίτητες επιστημονικές μετρήσεις κι ελέγχους που καταδεικνύουν ότι ο ποδοσφαιριστής αδυνατούσε να ενταχθεί άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy