Πράσινο φως από την UEFA για τη μετακίνηση οπαδών στην Ευρώπη!

Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο, η UEFA είναι έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση και πάλι οπαδών στα εκτός έδρας ματς σε όλη την Ευρώπη!

“Χαράς ευαγγέλια” για τους φίλους της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας αφού η ΟΥΕΦΑ άναψε το πράσινο φως για μετακινήσεις οπαδών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Άλλο ένα βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα -και- στο ποδόσφαιρο φαίνεται πως έγινε σήμερα (06/09), καθώς η UEFA εμφανίζεται έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση και πάλι οπαδών στα εκτός έδρας ματς σε όλη την Ευρώπη!

Ήδη η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αρχίσει να ενημερώνει τις ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, με το γνωστό δίκτυο οπαδών ποδοσφαίρου στην Ευρώπη (FSΕ – Football Supporters Europe) να ανακοινώνει-επιβεβαιώνει πως η UEFA αποφάσισε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να ταξιδεύουν και πάλι από την άλλη εβδομάδα, όταν και αρχίζουν οι φάσεις των ομίλων στις διοργανώσεις της! Πάντα, φυσικά, με τους κατά τόπους περιορισμούς και σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy