Με νίκες της EIBAR και της Φινλανδίας αλλά και γκολ

Μετά από πολλή σκέψη ο αναλυτής μας προσπάθησε να μας δώσει επιλογές κερδοφόρες για τη σημερινή(4/9). Καλές λοιπόν επιλογές και ευελπιστούμε για κέρδη σε όσους ακολουθήσουν.

Αναλυτικά οι προτάσεις για το σημερινό κουπόνι:

1. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες της Λεγκανές που έχει κάκιστη ψυχολογία και μάζεψε με το ζόρι έναν πόντο στα τρία πρώτα παιχνίδια. Κάποια στιγμή βέβαια θα αντιδράσει. Ξεκάθαρο το προβάδισμα της Εϊμπαρ, ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο.

Πρόταση: EIBAR WIN (2,21)

2. Η Φινλανδία έχει μπροστά της την ευκαιρία να πάρει το πρώτο τρίποντο στον όμιλο και να εκμεταλλευτεί τις γκέλες της Ουκρανίας στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για τη δεύτερη θέση. Μαχητικό σύνολο το Καζακστάν, αλλά μέχρι εκεί, στερείται ποιότητας με σημαντικά ανασταλτικά προβλήματα.

Πρόταση: FINLAND WIN + OVER 1,5 (1,94)

3. Το Ισραήλ θα έχει την έδρα με το μέρος του και τρομερή επιθετική ποιότητα με Ζάχαβι σε φουλ φόρμα και Νταμπούρ. Η Αυστρία χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα εκτός έδρας και να πάρει εκδίκηση για την ήττα το 2019. Το έχουν από ένα γκολ.

Πρόταση: ISRAEL – AUSTRIA  G.G (1,77)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy