Υβριστικά πανό κατά του Ανιέλι από τους οπαδούς της Γιουβέντους: «Κατέστρεψες την ομάδα»

Με τον χειρότερο τρόπο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η σεζόν για την Γιουβέντους, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών.

Η Γιουβέντους δεν προχώρησε αυτό το καλοκαίρι σε κάποια ηχηρή μεταγραφή. Αντιθέτως, είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά και τον μεγάλο της αστέρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, να αποχωρεί για την Γιουνάιτεντβάζοντας στα ταμεία της μόνο 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε την δυσαρέσκεια του στην διοίκηση και συγκεκριμένα στον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι και στον αθλητικό διευθυντή Φεντερίκο Χερουμπίνι, για το γεγονός ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε σε θέση που έπρεπε.

Από την άλλη και οι οπαδοί της Γιουβέντους όπως φαίνεται δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τον ισχυρό άνδρα της «Γηραιάς Κυρίας», Ανιέλι. Ο λόγος είναι επειδή οι ultras της ιταλικής ομάδας δεν είναι πλέον καλοδεχούμενοι στο γήπεδο.

Ετσι, αποφάσισαν να κρεμάσουν έξω από το «Αλιάντζ» υβριστικά πανό τα οποία αφορούσαν τον Αντρέα Ανιέλι.

«Ομάδα διαλυμένη και γήπεδο σαλόνι… Ανιέλι και Παϊρέτο τέλεια καταστροφή», «Παντού τύμπανα και πανό! Στο Αλιάντζ μαριονέτες και μαλ… εξέδρα», ήταν μερικά εξ αυτών.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy