Κόστιτς: Αρνείται να προπονηθεί με την Άιντραχτ μετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του στη Λάτσιο

Μπορεί να παρέμεινε στο ρόστερ της Άιντραχτ ο Φίλιπ Κόστιτς, ωστόσο αρνείται να προπονηθεί με την γερμανική ομάδα

Σάλος έχει προκληθεί μετά το το γεγονός η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Άιντραχτ, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Φίλιπ Κόστιτς.

Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα έδωσε εσκεμμένα λάθος email στην Λάτσιο, προκειμένου να μην μπορέσει η ιταλική ομάδα να έρθει σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή για να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του. Ωστόσο, η Άιντραχτ αρνείται ότι έδωσε επίτηδες λάθος e-mail στους Ιταλούς και τους κατηγορούν πως εξαιτίας τους δεν προχώρησε το θέμα.

Από την πλευρά του πάντως, όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, όταν πληροφορήθηκε για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στους «λατσιάλι», ενημέρωσε τους ιθύνοντες της Άιντραχτ, ότι δεν θα προπονείται μέχρι νεοτέρας. Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της ομάδας του κι αν τελικά βρεθεί κάποια λύση στην υπόθεση.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy