Απόλλων: “Πάει” να “σφραγίσει” την άμυνα – Nemanja Miletić… και όχι μόνο

Οι τελευταίες μεταγραφικές "πινελιές" θα είναι για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής

Μετά και την απόκτηση του Luca Stor, οι “γαλάζιοι” έκλεισαν το κεφάλαιο επιθετικός και πλέον επικετρώνουνται στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Εκεί είναι που υπάρχει η αδυναμία, κάτι που φάνηκε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, κόντρα στην Ζίλινα και στην πρεμιέρα με τον Εθνικό.

Η τελευταία/ες μεταγραφές θα είναι για θωράκιση την άμυνας. Στο πλάνο υπάρχει η απόκτηση δύο αμυντικών ποδοσφαιριστών. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ (πιθανόν του Μάρκοβιτς). Αλλιώς ο ένας θα πρέπει να είναι Καταλόγου Β. Αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο μια θέση κενή στο Κατάλογο Ά.

Το όνομα του 30χρονου Σέρβου αμυντικού, Nemanja Miletić, βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Στην λίστα υπάρχει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με τους “γαλάζιους” να καταβάλουν προσπάθεια όπως κλείσουν και τις δύο αυτές περιπτώσεις. Με την προϋπόθεση βέβαια ό,τι θα αδειάσει θέση στον Κατάλογο Ά. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει ως εναλλακτική η απόκτηση του ενός από τους δύο και ακόμη έναν κάτω των 22, υπο προϋποθέσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy