Έφυγε από καφετέρια στη Λεμεσό πυροβολώντας με κυνηγετικό στον αέρα

Στη σύλληψη ενός 44χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα, ενώ βρισκόταν στο όχημα του, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πληροφορία που δόθηκε το βράδυ της Κυριακής, ανέφερε ότι από όχημα που αναχωρούσε από καφετέρια στην κοινότητα Τριμίκλινης, ρίφθηκαν στον αέρα δυο πυροβολισμοί, χωρίς να έχει προηγηθεί οτιδήποτε νωρίτερα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού υπαίθρου και από εξετάσεις που έγιναν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 44χρονου.

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, ενώ από την κατοικία και άλλα υποστατικά του παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις δυο κυνηγετικά όπλα. Ανακρινόμενος ο ύποπτος φέρεται να αρνήθηκε ότι πυροβόλησε στον αέρα και να δίνει διάφορους ισχυρισμούς, που διερευνώνται.

Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα που αφορούν παράνομη κατοχή και μεταφορά κυνηγετικού όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά φυσιγγίων, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και ρίψη πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή.

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy